Σ. Κελέτσης: Οδεύουμε για μια κυβέρνηση ισχυρή και σταθερή

Για θρίαμβο της ΝΔ κάνει λόγο στο πρώτο μετεκλογικό του σχόλιο στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο βουλευτής, Σταύρος Κελέτσης, που ήρθε δεύτερος στη σταυροδοσία  στο νομό Έβρου προσθέτοντας ότι η νίκη αυτή ήταν και προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ευχαρίστησε ολόκαρδα όλους όσους τον στήριξαν και έκανε μια ανάλυση των σεναρίων που πιθανά να προκύψουν σχετικά ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Σ. Κελέτσης: Οδεύουμε για μια κυβέρνηση ισχυρή και σταθερή


Κελέτσης Σταύρος

Για θρίαμβο της ΝΔ κάνει λόγο στο πρώτο μετεκλογικό του σχόλιο στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο βουλευτής, Σταύρος Κελέτσης, που ήρθε δεύτερος στη σταυροδοσία  στο νομό Έβρου προσθέτοντας ότι η νίκη αυτή ήταν και προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ευχαρίστησε ολόκαρδα όλους όσους τον στήριξαν και έκανε μια ανάλυση των σεναρίων που πιθανά να προκύψουν σχετικά με την κατανομή των εδρών στον νομό,  σύμφωνα με το νέο εκλογικό σύστημα σχολιάζοντας ότι «στο 2ο κόμμα θα δούμε την σφαγή των νηπίων» .

Ο Κελέτσης τόνισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού  και ότι θα δώσουν τη μάχη για ένα ποσοστό υψηλότερο του σημερινού.

«Ο λαός έδωσε  την απάντηση τόνισε. Έκοψε το σύστημα της απλής αναλογικής και τώρα οδεύουμε προς ένα αποτέλεσμα που θα δώσει κυβέρνηση ισχυρή, σταθερή για την επόμενη τετραετία» .

Σταύρος Κελέτσης (Bουλευτής Έβρου ΝΔ)

www.ertnews.gr