Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Περιφέρειας ΑΜΘ για ακυρώσεις σχολικών εκδρομών

Να σταματήσει η «χιονοστιβάδα» ακυρώσεων των σχολικών εκδρομών των δημοτικών σχολείων και να υπάρξει άμεσα λύση ώστε οι εκδρομές να γίνονται κανονικά και με ασφάλεια, ζητά από τα αρμόδια υπουργεία η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Περιφέρειας ΑΜΘ. «Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες των μαζικών ακυρώσεων των σχολικών εκδρομών δεκάδων δημοτικών σχολείων της περιοχής ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Περιφέρειας ΑΜΘ για ακυρώσεις σχολικών εκδρομών


soxleia-amna-new

Να σταματήσει η «χιονοστιβάδα» ακυρώσεων των σχολικών εκδρομών των δημοτικών σχολείων και να υπάρξει άμεσα λύση ώστε οι εκδρομές να γίνονται κανονικά και με ασφάλεια, ζητά από τα αρμόδια υπουργεία η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Περιφέρειας ΑΜΘ.

«Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει μάρτυρες των μαζικών ακυρώσεων των σχολικών εκδρομών δεκάδων δημοτικών σχολείων της περιοχής Αν. Μακεδονίας-Θράκης, εξαιτίας της μη ύπαρξης στα λεωφορεία ειδικών καθισμάτων για τα παιδιά, που είναι κάτω από 1,5μ. ύψος και κάτω από 36 κιλά. Οι ακυρώσεις γίνονται πραγματικά στο παρά πέντε, από μία εβδομάδα έως και μία μέρα πριν την εκδρομή», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών Περιφέρειας ΑΜΘ. και τονίζει : «Οι γονείς έχουμε  γίνει «μπαλάκι» μεταξύ υπουργείων (Παιδείας, Μεταφορών, Προστασίας του Πολίτη) προσπαθώντας να καταλάβουμε ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών στην σχολική εκδρομή και κυρίως ποιοι είναι υπεύθυνοι για την ικανοποίησή τους».

www.ertnews.gr