Κομοτηνή: Ε. Στυλιανίδης – «Δεν υπάρχει δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό»

Στην Δημοκρατική Πρωτοπορία, την Κυπριακή φοιτητική νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Αθήνα, μίλησε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, με θέμα την Εξωτερική Πολιτική της Ελλάδας και τις εξελίξεις στο Κυπριακό και απάντησε σε ερωτήσεις. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν υπάρχει δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό. Δίκαιη λύση θα ήταν μια απαλλαγή από την ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Κομοτηνή: Ε. Στυλιανίδης – «Δεν υπάρχει δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό»


image

Στην Δημοκρατική Πρωτοπορία, την Κυπριακή φοιτητική νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Αθήνα, μίλησε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, με θέμα την Εξωτερική Πολιτική της Ελλάδας και τις εξελίξεις στο Κυπριακό και απάντησε σε ερωτήσεις.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν υπάρχει δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό. Δίκαιη λύση θα ήταν μια απαλλαγή από την παράνομη Τουρκική εισβολή και κατοχή και εφαρμογή του ευρωπαϊκού μοντέλου, όπως εφαρμόστηκε στη Γερμανία μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου. Βιώσιμη λύση θα ήταν μια Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία με σεβασμό σε όλες τις κοινότητες».

Σύνταξη: Ακρίτας Καραγιαννίδης

www.ertnews.gr