Κομοτηνή: Μέχρι την Παρασκευή η Εβδομάδα Κλαδικής Κινητοποίησης των μηχανικών

Έως τις 17 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η Εβδομάδα Κλαδικής Κινητοποίησης  των Μηχανικών, η οποία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα (13/11).   Οι Μηχανικοί αντιδρούν  στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση των Διπλωματούχων Μηχανικών, στα ελλείμματα στελέχωσης και λειτουργίας των Δημόσιων Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης, στη γενικευμένη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης κρίσιμων Δημόσιων Λειτουργιών και στην εντεινόμενη μισθολογική τους υποτίμηση. Επίσης ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Κομοτηνή: Μέχρι την Παρασκευή η Εβδομάδα Κλαδικής Κινητοποίησης των μηχανικών


Μηχανικοι

Έως τις 17 Νοεμβρίου θα διαρκέσει η Εβδομάδα Κλαδικής Κινητοποίησης  των Μηχανικών, η οποία ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα (13/11).  

Οι Μηχανικοί αντιδρούν  στην συνεχιζόμενη υποβάθμιση των Διπλωματούχων Μηχανικών, στα ελλείμματα στελέχωσης και λειτουργίας των Δημόσιων Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης, στη γενικευμένη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης κρίσιμων Δημόσιων Λειτουργιών και στην εντεινόμενη μισθολογική τους υποτίμηση.

Επίσης ζητούν  Αναβαθμισμένες Τεχνικές Υπηρεσίες για Σύγχρονες & Ασφαλείς Δημόσιες Υποδομές.

Oι Μηχανικοί θα συναντηθούν σήμερα (15/11) με τον Δήμαρχο Κομοτηνής και τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης.        

Θα ακολουθήσει στις 12:00 το μεσημέρι συνέντευξη Tύπου στην αίθουσα συσκέψεων της υπηρεσίας Δόμησης στον τρίτο όροφο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης.

Τις κινητοποιήσεις των Μηχανικών στηρίζει με ομόφωνη απόφαση της και η Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ.

Σύνταξη: Ακρίτας Καραγιαννίδης

www.ertnews.gr