Κάλεσμα της Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας στην απεργιακή συγκέντρωση συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας

 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας θα συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση που έχει καθοριστεί για την Πέμπτη 16 Μαρτίου από κοινού με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για να μην ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Στη Δράμα […] The post Κάλεσμα της Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας στην απεργιακή συγκέντρωση συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας first appeared on dramini.

Κάλεσμα της Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας στην απεργιακή συγκέντρωση συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας


 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Δράμας θα συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση που έχει καθοριστεί για την Πέμπτη 16 Μαρτίου από κοινού με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ώστε να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα για να μην ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές. Στη Δράμα στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας.

Η χώρα μας βιώνει μέρες πένθους. Η ανείπωτη εθνική τραγωδία στα Τέμπη μας έχει συγκλονίσει όλους. Είναι υποχρέωση όλων να αναζητηθούν άμεσα οι απαντήσεις για τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό αυτό γεγονός, το οποίο στέρησε τη ζωή σε τόσους ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους πολλοί νέοι. Είναι απαίτηση όλων μας η διερεύνηση σε βάθος και η απόδοση ευθυνών.

Είναι χρέος στις ψυχές όσων χάθηκαν.

Καλούμε όλους την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στη συγκέντρωση  στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Των Νέων Ανεκτίμητη.

The post Κάλεσμα της Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας στην απεργιακή συγκέντρωση συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας first appeared on dramini.