Κάλεσμα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης για τα νέα φορολογικά μέτρα

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης καλεί όλους τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς του Νομού Ροδόπης σήμερα (17/11) στη 13:00 σε μια κοινή συνεδρίαση την στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.Αντικείμενο της συνεδρίασης είναι η διαμόρφωση ενός ενιαίου μετώπου ενάντια στις κυβερνητικές εξαγγελίες, για τα νέα φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και τον συντονισμό των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Κάλεσμα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης για τα νέα φορολογικά μέτρα


dikigorikos1516359064 (1)

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης καλεί όλους τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς του Νομού Ροδόπης σήμερα (17/11) στη 13:00 σε μια κοινή συνεδρίαση την στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.
Αντικείμενο της συνεδρίασης είναι η διαμόρφωση ενός ενιαίου μετώπου ενάντια στις κυβερνητικές εξαγγελίες, για τα νέα φορολογικά μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση και τον συντονισμό των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας, με σκοπό την απόσυρσή τους.

Να σημειωθεί πως οι Δικηγόροι της Ροδόπης απέχουν από δίκες συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου, μέχρι την ψήφιση του νέου φορολογικού Νομοσχεδίου για τους επαγγελματίες. Επίσης, οι Δικηγόροι θα απέχουν από όλες τις δίκες στις 17-21-22 Νοεμβρίου, όπως και από όλες τις επιτροπές όπου μετέχουν ως μέλη Δικηγόροι.

Σήμερα (17/11) ολοκληρώνεται και η εβδομάδα κλαδικής κινητοποίησης και των Διπλωματούχων Μηχανικών.

www.ertnews.gr