Έλενα Σώκου: Η μάχη τώρα ξεκινά

Εκλογές από την αρχή δηλώνει με έμφαση στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ υπεύθυνη για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης Έλενα Σώκου. Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και την περίοδο που διανύουμε τόνισε ότι η αίσθηση που αποκόμιζαν στην διάρκεια των περιοδειών τους στη χώρα, ήταν θετική και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα το οποίο και ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Έλενα Σώκου: Η μάχη τώρα ξεκινά


Σώκου-¨Ελενα

Εκλογές από την αρχή δηλώνει με έμφαση στην ΕΡΤ Ορεστιάδας η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ υπεύθυνη για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης Έλενα Σώκου.

Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και την περίοδο που διανύουμε τόνισε ότι η αίσθηση που αποκόμιζαν στην διάρκεια των περιοδειών τους στη χώρα, ήταν θετική και αυτό φάνηκε στο αποτέλεσμα το οποίο και τους δικαίωσε.

Ιδιαίτερα στον Έβρο, που είναι και ιδιαίτερη πατρίδα της, η ΝΔ βγήκε ενισχυμένη και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μετά από επιθυμία του ήταν υποψήφιος στο νομό στέλνοντας ένα μήνυμα στον γείτονα ότι στηρίζει τα σύνορα και τις αποφάσεις του.

Η μόνη πραγματική μάχη όπως είπε που δόθηκε στον Έβρο και που δεν χρειάσθηκε κανένας να οικειοποιηθεί (κάτι που έχει συμβεί σε άλλες περιπτώσεις ) ήταν το Μάρτιο του 2020 και έκτοτε κάθε μέρα η μάχη της εξωτερικής πολιτικής, της διπλωματίας , της ασφάλειας για τον Έβρο .Αυτά είδε ο κόσμος  όπως ανέφερε  και γι’ αυτό ενίσχυσε τη ΝΔ.

 Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ τόνισε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν στον Έβρο , μέσα ακόμη και από το πόρισμα της Διακομματικής επιτροπής, ιδιαίτερη δε έμφαση πρόκειται να δοθεί στο βόρειο τμήμα για την ουσιαστική ενδυνάμωση του αλλά και συγκράτηση του πληθυσμού του.

«Η μάχη τώρα ξεκινά επισήμανε η κ. Σώκου , τώρα ξεκινάμε να δουλεύουμε ώστε να δούμε τι θα γίνει σε κάθε σπιθαμή της χώρας. Γι΄ αυτό ζητούμε αυτοδυναμία της ΝΔ. Θα ήθελα ο κόσμος  να ενισχύσει πραγματικά το έργο , την προκοπή τη δουλειά την αποφασιστικότητα και την πρόοδο. Αυτό ζητώ. Να μας επιλέξει με ακόμη πιο ισχυρή φωνή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.»

Έλενα Σώκου, εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ υπεύθυνη για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης

www.ertnews.gr