Έκκληση της Δημοτικής Αρχής Δράμας στου δημότες για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική αρχή προτρέπει τους δημότες να αναλάβουν εθελοντικά την φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Δημαρχείο. Η Ανακοίνωση Ο Δήμος Δράμας στηρίζει κι ενισχύει κάθε πρωτοβουλία και δράση που συμβάλλει με υπευθυνότητα στο ευαίσθητο έργο […] The post Έκκληση της Δημοτικής Αρχής Δράμας στου δημότες για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων first appeared on dramini.

Έκκληση της Δημοτικής Αρχής Δράμας στου δημότες για την φροντίδα  των αδέσποτων ζώων


Με ανακοίνωσή της η Δημοτική αρχή προτρέπει τους δημότες να αναλάβουν εθελοντικά την φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Δημαρχείο.

Η Ανακοίνωση
Ο Δήμος Δράμας στηρίζει κι ενισχύει κάθε πρωτοβουλία και δράση που συμβάλλει με υπευθυνότητα στο ευαίσθητο έργο της φροντίδας των αδέσποτων ζώων που χρειάζονται την έμπρακτη βοήθεια και κυρίως την αμέριστη αγάπη όλων των συμπολιτών μας.
Δημιουργούμε μητρώο εθελοντών οι οποίοι θα συμμετέχουν στη δράση φροντίδας των αδέσποτων ζώων και θα μπορούν να προμηθευτούν ξηρά τροφή από το Δήμο μας.
Στόχος της δράσης είναι να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φροντίδα των αδέσποτων ζώων και συλλογικά να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε με κάθε ενδιαφερόμενο πρωτοβουλίες που έχουν θετικό αντίκτυπο στο θέμα αυτό.
Για αιτήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να απευθυνθείτε στο δημαρχείο
206 γραφείο κ. Γεωργία Τσαλίκη

The post Έκκληση της Δημοτικής Αρχής Δράμας στου δημότες για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων first appeared on dramini.