Δράσεις στήριξης του πρωτογενούς τομέα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Δράσεις για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα ξεκίνησε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και γι’ αυτό το λόγο συνεργάζεται με αγρότες και κτηνοτρόφους. Συσκέψεις πραγματοποιούνται σε όλους τους νομούς, τις περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Φυσικά, τον πρώτο ρόλο αλλά και λόγο έχουν οι αγρότες της περιοχής σε ό,τι αφορά τους προβληματισμούς, τα ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Δράσεις στήριξης του πρωτογενούς τομέα από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης


Δράσεις για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα ξεκίνησε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και γι’ αυτό το λόγο συνεργάζεται με αγρότες και κτηνοτρόφους.

Συσκέψεις πραγματοποιούνται σε όλους τους νομούς, τις περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Φυσικά, τον πρώτο ρόλο αλλά και λόγο έχουν οι αγρότες της περιοχής σε ό,τι αφορά τους προβληματισμούς, τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα με σκοπό να βρεθούν λύσεις για τη βελτίωση της παραγωγής, την ανταγωνιστικότητα και φυσικά την ανάδειξη των προϊόντων της ευρύτερης περιοχής της Θράκης προς ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο της Θράκης είναι από τα ελάχιστα πανεπιστήμια της χώρας, που έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους αγρότες της Θράκης.

www.ertnews.gr