Δημ. Καρβούνης: “Κίνδυνος ανεξέλεγκτης άσκησης του κυβερνητικού έργου από την παντοδυναμία Μητσοτάκη”

Για την παντοδυναμία Μητσοτάκη και τον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης άσκησης του κυβερνητικού έργου, που και σε Συνταγματική Αναθεώρηση μπορεί να προχωρήσει, μίλησε στην ΕΡΤ ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ, Δημήτρης Καρβούνης. Παράλληλα ανέφερε και το ενδεχόμενο να συρρικνωθεί περισσότερο το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και χαθούν και άλλες Βουλευτικές έδρες στην Δράμα και στην Καβάλα, προς ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Δημ. Καρβούνης: “Κίνδυνος ανεξέλεγκτης  άσκησης του κυβερνητικού έργου από την παντοδυναμία Μητσοτάκη”


ΣΥΡΙΖΑ logo

Για την παντοδυναμία Μητσοτάκη και τον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης άσκησης του κυβερνητικού έργου, που και σε Συνταγματική Αναθεώρηση μπορεί να προχωρήσει, μίλησε στην ΕΡΤ ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ, Δημήτρης Καρβούνης.

Παράλληλα ανέφερε και το ενδεχόμενο να συρρικνωθεί περισσότερο το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και χαθούν και άλλες Βουλευτικές έδρες στην Δράμα και στην Καβάλα, προς την ΝΔ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και το αντίπαλον πολιτικόν δέος.

«Δεν  θα  έχουν ένα αποκούμπι οι πολίτες στα δύσκολα χρόνια που έρχονται, καθώς από το 2024 και μετά επιστρέφει το Σύμφωνο Σταθερότητας και η δημοσιονομική πειθαρχία. Δεν θα μπορεί να δανεισθεί ο κ. Μητσοτάκης, με την δυνατότητα που του εξασφάλισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες ας τα σκεφθούν όλα αυτά πριν πάνε στις δεύτερες κάλπες και ας γνωρίζουν πως πολλοί θέλουν το δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που βολεύει το σύστημα και όχι μια πραγματική Αριστερά που να αναδεικνύει τα κοινωνικά και αναπτυξιακά ζητήματα», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Καρβούνης.

Σύνταξη: Βασιλική Μαχαίρα

www.ertnews.gr