Δηλώσεις Χρ. Δερμεντζόπουλου για Νοσηλευτική και Σχολή Ψυχολογίας

Την άποψη που εξέφραζε πάντα εδώ και καιρό  ότι η σχολή Νοσηλευτικής πρέπει να μείνει στο Διδυμότειχο επανέλαβε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο βουλευτής Χρήστος Δερμεντζόπουλος. Αυτή τη στιγμή όπως είπε η απόφαση είναι να λειτουργήσει στην Αλεξανδρούπολη κάτι που το ήθελε διακαώς το ΔΠΘ, προσθέτοντας ότι η έλευση της σχολής Ψυχολογίας είναι ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Δηλώσεις Χρ. Δερμεντζόπουλου για Νοσηλευτική και Σχολή Ψυχολογίας


Χρήστος Δερμεντζόπουλος Βουλευτής Έβρου

Την άποψη που εξέφραζε πάντα εδώ και καιρό  ότι η σχολή Νοσηλευτικής πρέπει να μείνει στο Διδυμότειχο επανέλαβε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο βουλευτής Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Αυτή τη στιγμή όπως είπε η απόφαση είναι να λειτουργήσει στην Αλεξανδρούπολη κάτι που το ήθελε διακαώς το ΔΠΘ, προσθέτοντας ότι η έλευση της σχολής Ψυχολογίας είναι κάτι σημαντικό .

Ο κύριος Δερμεντζόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα πρέπει να πιέσουμε ώστε να μείνει κάτι από τη Σχολή Νοσηλευτικής .

«Θεωρώ όπως είπε ότι είναι πολύ σημαντικό το Διδυμότειχο να παραμείνει ακαδημαϊκά και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο.»

Αναφορικά με την σχολή Ψυχολογίας δήλωσε ότι πρέπει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να υλοποιήσει αυτό το όραμα γρήγορα και άμεσα με όλες αυτές τις κατάλληλες περγαμηνές έτσι ώστε να μην χαθεί η σχολή.

Χρήστος Δερμεντζόπουλος Βουλευτής Έβρου (για Νοσηλευτική Διδυμοτείχου και τμήμα Ψυχολογίας)

www.ertnews.gr