Διαρρήκτης – πάστα φλώρα: Άδειασε το ταμείο και… το γιόρτασε με γλυκό!

Διαρρήκτης - πάστα φλώρα: O δράστης προκάλεσε φθορές στο κατάστημα, άρπαξε τα χρήματα από την ταμειακή και μια λαχταριστή πάστα φλώρα

Διαρρήκτης – πάστα φλώρα: Άδειασε το ταμείο και… το γιόρτασε με γλυκό!


Γλυκατζής διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη, υπέκυψε στον… πειρασμό και φεύγοντας από το αρτοζαχαροπλαστείο που είχε ληστέψει αδειάζοντας την ταμειακή μηχανή πήρε και μια πάστα φλώρα …για τον δρόμο.

Όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες του αρτοζαχαροπλαστείου της Άνω Τούμπας “Merci Bakery”, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καταστήματος, ο δράστης προκάλεσε φθορές στο κατάστημα, άρπαξε τα χρήματα από την ταμειακή, όμως πήρε και τη γυάλινη πιατέλα που είχε μέσα της το λαχταριστό γλυκό.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ήταν η τρίτη φορά που τους ληστεύουν και πως ο διαρρήκτης τρύπωσε στο κατάστημα στις 4:30 το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Μάλιστα, κλωτσούσε επί επτά λεπτά την πόρτα για να παραβιάσει το μαγαζί, με αποτέλεσμα να πέσει η γυψοσανίδα, ενώ δεν πτοήθηκε, ούτε από τον συναγερμό που άρχισε να χτυπάει ξυπνώντας τους περίοικους.