Δεύτερη δόση ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Η δεύτερη δόση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τα θύματα του φονικού σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου στην Νότια Τουρκία και την Βόρεια Συρία εστάλη χθες από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου. Πρόκειται για τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης όπου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκαν στον τομέα Φιλανθρωπίας  της Μητροπόλεως τα οποία εστάλησαν ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Δεύτερη δόση ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους από τη Μητρόπολη Διδυμοτείχου


Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλιου

Η δεύτερη δόση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τα θύματα του φονικού σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου στην Νότια Τουρκία και την Βόρεια Συρία εστάλη χθες από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και Σουφλίου.

Πρόκειται για τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης όπου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκαν στον τομέα Φιλανθρωπίας  της Μητροπόλεως τα οποία εστάλησαν στον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός ευχαριστεί όλους όσους επώνυμα η ανώνυμα ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της τοπικής Εκκλησίας και από καρδιάς εύχεται να μην επαναληφθεί τέτοιος τραγικός σεισμός με χιλιάδες θύματα και  ανυπολόγιστης αξίας ζημιές.

www.ertnews.gr