Αλέξης Κούγιας: Φεύγει από τον Ηρακλή – Έρχεται στην Δόξα Δράμας

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστή την απόφασή του να αποσυρθεί από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ηρακλής.  Ενδέχεται να αναλάβει την Δόξα Δράμας? Το βέβαιο μέχρι στιγμής είναι ότι η “Δόξα”ανακοίνωσε ότι γίνονται επαφές και εξέφρασε την αισιοδοξία της για την  […] The post Αλέξης Κούγιας: Φεύγει από τον Ηρακλή – Έρχεται στην Δόξα Δράμας first appeared on dramini.

Αλέξης Κούγιας:  Φεύγει από τον Ηρακλή – Έρχεται στην Δόξα Δράμας


Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστή την απόφασή του να αποσυρθεί από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Ηρακλής.  Ενδέχεται να αναλάβει την Δόξα Δράμας? Το βέβαιο μέχρι στιγμής είναι ότι η “Δόξα”ανακοίνωσε ότι γίνονται επαφές και εξέφρασε την αισιοδοξία της για την  είσοδό του κ.Κουγια  στα διοικητικά του συλλόγου.

Η Ανακοίνωση της “Δόξα Δράμας”

Είναι δεδομένο ότι η χρονιά για τη Δόξα Δράμας τελείωσε με θετικό πρόσημο. Είναι επίσης αναμφίβολο ότι η Διοίκηση της ομάδας χτίζει τη νέα χρονιά με ενέργειες που ξεκίνησαν εδώ και καιρό.

Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Περσίδης έχει έρθει σε επαφή εδώ και καιρό με τον κορυφαίο ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Στο πρώτο γύρο διερευνητικών επαφών που έγιναν στην Αθήνα αλλά κατόπιν και στη Δράμα στο πλαίσιο της πρόσφατης επίσκεψής του ο κ. Κούγιας περιηγήθηκε στο ιστορικό γήπεδο και τα γραφεία της ομάδας και συναντήθηκε με φίλους από τα παλιά.

Αγκαλιάστηκε από όλο τον κόσμο και η φήμη για πιθανή εμπλοκή του στα διοικητικά της Δόξας σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των Δραμινών φιλάθλων.

Θεωρείται πλέον σίγουρο ότι μετά το δεύτερο γύρο επαφών μεταξύ των δύο ανδρών και στην περίπτωση που όλοι ευχόμαστε να έχουν αίσια έκβαση, οι υγιείς και παραγωγικές δυνάμεις της πόλης θα τον πλαισιώσουν και θα σταθούν δίπλα του για να φτάσουμε μαζί τη Δόξα Δράμας εκεί που πραγματικά ανήκει και να αναβιώσουμε τις ένδοξες εποχές της ομάδας με ένα από τα ισχυρότερα brand name στην Ελλάδα.

The post Αλέξης Κούγιας: Φεύγει από τον Ηρακλή – Έρχεται στην Δόξα Δράμας first appeared on dramini.