Αλεξανδρούπολη: Νέος Αξονικός Τομογράφος στο ΠΓΝΑ

Εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ήδη ο νέος Αξονικός Τομογράφος Εξομοίωσης Ακτινοθεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Το νέο μηχάνημα, το οποίο αποκτήθηκε μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, αναβαθμίζει την παροχή υπηρεσιών υγείας στους ογκολογικούς ασθενείς. Πέραν αυτού αντικαθίστανται όλα τα παλαιά μηχανήματα στην υπηρεσία πλυντηρίων του Νοσοκομείου με την εγκατάσταση 2 νέων συσκευών, χωρητικότητας  200 kg και 90 kg ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Αλεξανδρούπολη: Νέος Αξονικός Τομογράφος στο ΠΓΝΑ


ΑΞΟΝΙΚΟΣ 1a

Εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ήδη ο νέος Αξονικός Τομογράφος Εξομοίωσης Ακτινοθεραπείας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Το νέο μηχάνημα, το οποίο αποκτήθηκε μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ, αναβαθμίζει την παροχή υπηρεσιών υγείας στους ογκολογικούς ασθενείς.

Πέραν αυτού αντικαθίστανται όλα τα παλαιά μηχανήματα στην υπηρεσία πλυντηρίων του Νοσοκομείου με την εγκατάσταση 2 νέων συσκευών, χωρητικότητας  200 kg και 90 kg αντίστοιχα και 3 στεγνωτηρίων, χωρητικότητας 60 kg το καθένα

Ο διοικητής του ΠΓΝΑ Ευάγγελος Ρούφος σε ανάρτηση σε προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εκφράζει τις ευχαριστίες σε όλους όσους εργάστηκαν για την ολοκλήρωση του έργου εγκατάστασης του Αξονικού τομογράφου .

www.ertnews.gr