Αλεξανδρούπολη: Μεγάλο ρήγμα στη μέση του δρόμου επί της οδού Άβαντος

Ρήγμα άνοιξε στον δρόμο επί της οδού Άβαντος πλησίον του Ναού Αγ. Νεκταρίου, όταν αγωγός νερού που υδροδοτεί την περιοχή υπέστη διαρροή, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει σύνθετα προβλήματα . Σύμφωνα με την ενημέρωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης προς τους πολίτες : Αγωγός νερού που υδροδοτεί την περιοχή υπέστη διαρροή, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Αλεξανδρούπολη: Μεγάλο ρήγμα στη μέση του δρόμου επί της οδού Άβαντος


404469615_857701659691048_6683434591278674014_n

Ρήγμα άνοιξε στον δρόμο επί της οδού Άβαντος πλησίον του Ναού Αγ. Νεκταρίου, όταν αγωγός νερού που υδροδοτεί την περιοχή υπέστη διαρροή, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει σύνθετα προβλήματα .

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης προς τους πολίτες :

Αγωγός νερού που υδροδοτεί την περιοχή υπέστη διαρροή, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει σύνθετα προβλήματα . Στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει παλιός αγωγός ομβρίων (βρόχινων) υδάτων , ο οποίος είναι κατεστραμμένος σε πολλά σημεία .

Από τη διαρροή του αγωγού ύδρευσης υποχωρούσε σταδιακά το χαλίκι και εισερχόταν στον παλιό αγωγό ομβρίων (βρόχινων) υδάτων , με αποτέλεσμα σταδιακά να κουφώσει και να δημιουργήσει το ρήγμα.

Η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. του ΟΤΕ και του Αερίου έσπευσαν στο σημείο για την αποκατάσταση των αγωγών και των καλωδίων, ενώ η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία προς αποφυγή ατυχήματος .

Από το πρωί τρείς υπηρεσίες συνεργάζονται για την αποκατάσταση του .

www.ertnews.gr