Πολλές επιτυχίες του αθλητικού συλλόγου Ηρόδικος

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Parabadminton στις 29 με 30 Απριλίουστη Αλεξανδρούπολη. Οι αθλητές του Ηρόδικου επέστρεψαν με εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλές θέσεις σε πολλές κατηγορίες, με πολλές πρώτες θέσεις και δεύτερες.  Επίσης με επιτυχία οι κολυμβητές του συλλόγου “Ηρόδικος” ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στους παραολυμπιακούς  αγώνες κολύμβησης  στο Βερολίνο της Γερμανίας στις 11 έως 14 ... Περισσότερα www.ertnews.gr

Πολλές επιτυχίες του αθλητικού συλλόγου Ηρόδικος


Αθλητικός Σύλλογος Ηρόδικος Κομοτηνής. (2)

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Parabadminton στις 29 με 30 Απριλίουστη Αλεξανδρούπολη.

Οι αθλητές του Ηρόδικου επέστρεψαν με εξαιρετικές επιδόσεις και υψηλές θέσεις σε πολλές κατηγορίες, με πολλές πρώτες θέσεις και δεύτερες.

 Επίσης με επιτυχία οι κολυμβητές του συλλόγου “Ηρόδικος” ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους στους παραολυμπιακούς  αγώνες κολύμβησης  στο Βερολίνο της Γερμανίας στις 11 έως 14 Μαΐου όπου συμμετείχαν οι αθλητές Νίκος Κοντού και Δημήτρης Καρυπίδης και οι αθλήτριες Μαρίνα Νικολέτα Λαζαρίδου και Ευθυμία Γκουλή.

Τέλος με  δύο χάλκινα μετάλλια ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του αθλητή του Ηρόδικου, Νίκου Παπαγγελή στο παγκόσμιο κύπελλο της Ιταλίας, ο οποίος κατέλαβε τη 3 η θέση με ατομική χρονομέτρηση 13,6χιλιομέτρων με χρόνο 18.59 πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή από το Βέλγιο και τον Χρυσό Ολυμπιονίκη από τη Αυστραλία.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για τα Ελληνικά χρώματα.

www.ertnews.gr