Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Προσοτσάνη

Περισσότερα από 400 άτομα θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στην Προσοτσάνη για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός την διοργάνωση του οποίου ανέλαβε o Αθλητικός Σύλλογος «Διόσκουροι» Προσοτσάνης, Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης (Greco-Roman wrestling), ελευθέρας πάλης (Freestyle wrestling) και πάλης Γυναικών (Women’s wrestling), για Παμπαίδες και […] The post Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Προσοτσάνη first appeared on dramini.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Προσοτσάνη


Περισσότερα από 400 άτομα θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στην Προσοτσάνη για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός την διοργάνωση του οποίου ανέλαβε o Αθλητικός Σύλλογος «Διόσκουροι» Προσοτσάνης,

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης (Greco-Roman wrestling), ελευθέρας πάλης (Freestyle wrestling) και πάλης Γυναικών (Women’s wrestling), για Παμπαίδες και Παγκορασίδες.

Αθλητές και συνοδοί από 58 συλλόγους θα βρεθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γεώργιος Μακρής» για να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν αντίστοιχα τους αγώνες.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης έρχεται για πρώτη φορά στη Δράμα και είναι μία ευκαιρία για τους φίλαθλους να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της νέας γενιάς αθλητών της πάλης.

The post Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Προσοτσάνη first appeared on dramini.