Ξεκίνησαν οι αιτήσεις της προκήρυξης 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις

Ξεκίνησαν χθες Δεύτερα οι αιτήσεις για την προκήρυξη 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ, που προβλέπει την πλήρωση 77 θέσεων, μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σε 23 φορείς του Δημοσίου. Στην προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΠΕ, […] The post Ξεκίνησαν οι αιτήσεις της προκήρυξης 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις first appeared on dramini.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις της προκήρυξης 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις


Ξεκίνησαν χθες Δεύτερα οι αιτήσεις για την προκήρυξη 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ, που προβλέπει την πλήρωση 77 θέσεων, μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σε 23 φορείς του Δημοσίου.

Στην προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ), κάτι που σημαίνει ότι αίτηση μπορούν να δηλώσουν και απόφοιτοι γυμνασίου και λυκείου.

Στην προκήρυξη ζητείται προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην προκήρυξη, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής,
το αργότερο έως και την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Προσλήψεις προβλέπονται  σε δύο Πανεπιστήμια, στο υπουργείο Εσωτερικών, στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στην Ακαδημία Αθηνών, καθώς και σε Δημόσιες Βιβλιοθήκες όλης της χώρας καθώς. Επιπλέον, προβλέπει νέες θέσεις εργασίας σε Πανεπιστήμια, Ιερές Μητροπόλεις, στον ΕΛΓΑ και άλλους φορείς του Δημοσίου που είναι συναφείς με την Παιδεία.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη 4Κ/2023, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 08:00 έως και την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.
Διαβάστε την προκήρυξη, πατώντας ΕΔΩ.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στις παραπάνω προκηρύξεις θα πρέπει υποχρεωτικά, για ορισμένες θέσεις, να έχουν πολύ καλή ή αρίστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας καθώς και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: i) επεξεργασίας κειμένων, ii) υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

πηγή protothema.gr

The post Ξεκίνησαν οι αιτήσεις της προκήρυξης 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ για προσλήψεις first appeared on dramini.